Tweekappers

De tweekappers zijn de bouwnummers 14 en 15

begane grondverdiepingzolder

De begane grond

De plattegrond van de tweekapper bestaat uit een mooie zithoek welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken met ruimte voor een mooie eettafel.

De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming. De woningen hebben een achterontsluiting via het achterpad maar je kun ook ook via de garage/berging ontsluiten.

De woning is naar wens aan de achterzijde uit te bouwen. Dat levert een extra grote woonruimte op.

Vraagt u ons verkoopteam naar de mogelijkheden?


1e verdieping

De verdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Er zijn standaard drie ruime slaapkamers aangebracht en een riante badkamer voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. Er wordt een wastafel geplaatst met een luxe éénhendelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan en een vrijhangend toilet. De ruimten zijn voorzien van vloerverwarming die per vertrek te regelen is. De masterbedroom is over de gehele breedte van de woning.


2e verdieping

De zolderverdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Het is een open ruimte met een afgesloten techniekruimte. Je kunt nog extra kamers maken om te slapen, te hobbyen of te werken. Met een paar optionele dakramen heb krijg je voldoende daglicht.