Vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen zijn de bouwnummers 13 en 16

begane grond bouwnummer 13verdieping bouwnummer 13zolder bouwnummer 13

begane grond bouwnummer 16


verdieping bouwnummer 16


zolder bouwnummer 16

De begane grond

De twee vrijstaande woningen hebben beide een andere indeling maar bieden een rijke basis. De plattegrond van de vrijstaande woning bestaat uit een woonkamer welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd met uitzicht over het buitengebied. Zo geniet je overal in de woning van prachtige raampartijen waardoor een zee van licht naar binnen schijnt. De mooiste raampartij? Dat is natuurlijk de erker aan de voor- of zijkant (bnr 13) van de woning.

De begane grond van iedere woning is voorzien van vloerverwarming. Ook de vrijstaande woningen hebben een achterontsluiting via het achterpad.

Je kunt maar liefst 2 auto's kwijt op de oprit en hoeft dus nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken.

Wil je de woning vergroten? Geen probleem. Aan de achterzijde is de woning uit te breiden.

Vraagt u ons verkoopteam naar de mogelijkheden.


1e verdieping

De verdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Er zijn standaard drie ruime slaapkamers aangebracht en een riante badkamer voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. Er wordt een wastafel geplaatst met een luxe éénhendelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan en een vrijhangend toilet. De ruimten zijn voorzien van vloerverwarming die per vertrek te regelen is. Net als bij de tweekappers is de masterbedroom over de volledige breedte van de woning.


2e verdieping

De zolderverdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. De ruimte biedt een legio aan mogelijkheden.


begane grond bouwnummer 13